Onze werkwijze

De Medische Vitaliteitskliniek is opgericht voor patiënten met chronische ziekten waarbij leefstijl een grote rol speelt. Een behandeltraject wordt op een medisch verantwoorde wijze verzorgd door een medisch specialist. Hierbij worden alle pijlers van leefstijl in behandeling meegenomen. Naast aandacht voor uw medische aandoening wordt er ook aandacht besteed aan uw leefstijl. Daar waar nodig kunt u ook verwezen worden naar andere specialisten, fysiotherapeut of een GLI coach.

Wat kunt u verwachten:

Met een verwijzing van uw huisarts en eerdere uitslagen en medische gegevens wordt u gezien door de internist. Afhankelijk van de vraagstelling zal na lichamelijk onderzoek en aanvullend bloedonderzoek een individueel behandelplan opgesteld worden. Van belang is dat u hier ook actief mee aan de slag gaat, u bent de enige die kan aangeven wat voor u belangrijk is. 

Met dit concept wordt intensieve leefstijlbegeleiding geïntegreerd in medisch specialistische zorg, want wij geloven in duurzame leefstijlverandering en preventie van ziekten.